fbpx
Політика

Ахметов готовий поручитися за Добкіна

Рінат Ахметов закликає владу не розпалювати ситуацію на Південному Сході України.

 Відомий бізнесмен Рінат Ахметов звернувся до нової української влади у зв’язку із затриманням екс-голови Харківської обладміністрації Михайла Добкіна з закликом не розпалювати ситуацію на південному сході України.

У зверненні, переданому у вівторок агентству «Інтерфакс- Україна » говориться:

«Я звертаюся до нової влади. Сьогодні дуже складна політична і психологічна ситуація на південному сході країни. І коли влада бере під варту одного з лідерів сходу, це не заспокоює, а ще більше розпалює ситуацію в регіоні. Винен чи не винен Михайло Добкін, повинен визначити незалежний суд після всебічного слідства.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

А поки йде слідство, політик повинен залишатися на волі. За ним стоять сотні тисяч людей. Я готовий внести будь-яку необхідну заставу для цього. І особисто поручитися за Михайла Добкіна. У нас одна мета – незалежність і цілісність країни. Якщо ми цього хочемо, з такими популярними лідерами регіонів, як Михайло Добкін, треба вести діалог, а не садити їх в тюрми».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: