Захід повинен ізолювати Росію – Гриценко

 Як вважає екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, Захід повинен зробити кроки, які дозволяють зупинити агресію з боку Росії щодо України. При цьому він зазначив, що йдеться не про пряме зіткненні і не тільки про економічну та політичну блокади – є інші, малоприємні, але дієві способи.

 За його словами, російському народу давно пора усвідомити свою відповідальність за агресію проти України.

 «А оскільки російський "народ" не поспішає усвідомлювати і при цьому страждає вся наша з Вами країна – то російському "народу" про його відповідальність потрібно нагадати, твердо і переконливо!», – написав він у Facebook.

Related Post

 Зокрема, Анатолій Гриценко пропонує закрити Заходу Росію на замок, щоб ніхто не міг виїхати за межі своєї країни – ні на відпочинок, ні на роботу, ні на навчання, ні куди-небудь ще.

 «До яких пір? Поки російський "народ", насамперед його активний і небідний прошарок, не зупинить війну Росії проти України! Як він це зробить? Нехай сам думає. Зрештою, ми тільки що показали, як можна повалити  диктатора. Втім, не наполягаю, шукайте свій шлях…», – додав політик.

 На його думку, російський народ, який називає себе дружним і братнім щодо України, не повинен відчувати себе в комфорті, доки український народ не спить і страждає.

Leave a Comment