Нова влада починає діяти як Партія регіонів – Віктор Балога

 Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, не встигли ще поховати Партію регіонів, як нова влада почала успішно впроваджувати її методи. Так, за його словами, сьогодні, 7 березня, в Ужгороді проходить два мітинги – один з учасників «Правого сектору», а другий – так званий провладний.

  Як він зазначив, учасники першого виступають проти призначення головою УМВС у Закарпатській області людини, яка, на їх думку, має вельми сумнівну репутацію.

 «А другі – вийшли, щоб назвати першу провокаторами, а Балогу – сепаратистом. Навіть надіслали для цього «високих гостей» з Києва, яких чомусь не було в період реальних проблем. І які чомусь не їдуть боротися в Севастополь за цілісність України, але з радістю приїжджають в Ужгород боротися за посади», – написав депутат у Facebook.

Related Post

 Віктор Балога закликав не створювати проблеми там, де їх немає, нагадавши, що ще не вдалося розібратися з Сходом і Кримом, як нова влада починає віддаляти Закарпаття.

 «І не втягуйте мене в свої проблеми. Тому що виглядає так, що вам набагато простіше навісити на всіх ярлики, замість того, щоб просто спуститися до людей і з ними поговорити», – підсумував політик.

Leave a Comment