fbpx
Політика

Нова влада починає діяти як Партія регіонів – Віктор Балога

 Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, не встигли ще поховати Партію регіонів, як нова влада почала успішно впроваджувати її методи. Так, за його словами, сьогодні, 7 березня, в Ужгороді проходить два мітинги – один з учасників «Правого сектору», а другий – так званий провладний.

  Як він зазначив, учасники першого виступають проти призначення головою УМВС у Закарпатській області людини, яка, на їх думку, має вельми сумнівну репутацію.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «А другі – вийшли, щоб назвати першу провокаторами, а Балогу – сепаратистом. Навіть надіслали для цього «високих гостей» з Києва, яких чомусь не було в період реальних проблем. І які чомусь не їдуть боротися в Севастополь за цілісність України, але з радістю приїжджають в Ужгород боротися за посади», – написав депутат у Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Віктор Балога закликав не створювати проблеми там, де їх немає, нагадавши, що ще не вдалося розібратися з Сходом і Кримом, як нова влада починає віддаляти Закарпаття.

 «І не втягуйте мене в свої проблеми. Тому що виглядає так, що вам набагато простіше навісити на всіх ярлики, замість того, щоб просто спуститися до людей і з ними поговорити», – підсумував політик.

Читайте також: