fbpx
Політика

«Беркут» і ВВ лікуватимуть в Росії – Царьов

 Як зазначив депутат Партії регіонів Олег Царьов, він вже говорив багато разів про те, що не можна карати «Беркут» і Внутрішні війська за те, що вони виконували свої накази, отримуючи при цьому травми і втрачаючи життя. За його словами, в результаті вони були віддані колишньою владою і оголошені ворогами новою.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «Упевнений, що допомагати треба всім без винятку, з усіх боків постраждалим у тій війні між новою владою і старою. Особлива відповідальність перед країною, загиблими і покаліченими у тих, хто розплатившись чужими життями прийшов зараз до влади», – додав Олег Царьов.

 Як розповів депутат, він відвідував постраждалих міліціонерів у госпіталі, спілкувався з ними і бачив їхні рани. За словами Царьова, зараз «Беркут» розформували, а про поранених попросту забули.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Щоб надати допомогу постраждалим, він провів переговори в Москві і зумів домовитися про те, щоб тим, хто постраждав під час заворушень, надали всіляку допомогу, аж до лікування в Росії.

Читайте також: