fbpx
Політика

Михайло Добкін з’явився в прокуратуру після “втечі”

Колишній харківський губернатор Михайло Добкін заявив, що він не здійснював спроби втечі від співробітників Державної прикордонної служби України в міжнародному аеропорту «Харків». За словами самого Добкіна, він дізнався про таке трактування своїх дій із соціальних мереж. Про це повідомляють «Аргументи і Факти в Україні».
 
Михайло Добкін підкреслив, що в Харків він прилетів в ніч на 7 березня рейсом з Москви. За його словами, він спокійно пройшов прикордонний контроль.
 
«Я надав свій паспорт прикордонникам і вийшов у машину. Тобто співробітники аеропорту мою особистість ідентифікували, так як паспорт я їм віддав з рук в руки. Вони повинні були провести певні дії з моїм паспортом. За словами співробітників Державної прикордонної служби, у них був збій. Рішення ситуації ми чекали близько 40 хвилин, весь цей час перебуваючи в машині під будівлею аеропорту. Після цього один з моїх представників запропонував залишити паспорта і забрати їх вранці наступного дня», – прокоментував ситуацію кандидат у президенти України.
 
Щоб «показатися на очі» прокурору, Михайло Добкін прибув до прокуратури разом зі своїм адвокатом і помічниками. Про своє місцеперебування екс-губернатор Харківської області повідомив і начальника ГУ МВС України. Більш того, пояснити всю ситуацію, що склалася Добкін хотів особисто міністру внутрішніх справ країни Арсену Авакову, проте останній не відповів на телефонний дзвінок.
 
«Я хочу зробити офіційну заяву: я нікуди не ховаюся і не переховувався. Якщо вам будуть говорити, що я кудись подівся, або ж десь сховався, або просто не виходжу на зв’язок – не потрібно цьому вірити… Я не буду нікуди тікати. Я проживаю в даний момент в Харкові. І у мене немає планів залишати це місто», – підкреслив свої наміри колишній голова харківської ОДА Михайло Добкін.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 

Добкін: Я не збираюся ховатися (відео):

Читайте також: