fbpx
Політика

Від Росії потрібно вимагати повної деокупації території – П. Порошенко

П. Порошенко: основна вимога до Росії – деокупація нашої території.

Сьогодні українська влада повинна вимагати від Росії не деескалації напруги в Криму, а повної деокупації території. Таку позицію озвучив український політик Петро Порошенко під час своєї прес-конференції, передає УНН.

 "В якості вимоги ми повинні  висувати не деескалацію конфлікту, це абсолютно неправильно. Сьогодні головна вимога має бути деокупація. Війська іноземної держави повинні бути повернуті в казарми. Після цього ми можемо говорити і про Автономії, і про статус Севастополя, і про статус російської мови, і про забезпечення змін до Конституції Криму", – зазначив політик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він вважає, що конфлікт у Криму має вирішуватися шляхом переговорного процесу, який потрібно прискорити.

 "Я впевнений, що переговри лідерів європейських держав з Путіним в тому чи іншому форматі будуть негайно відновлені. І через переговорний процес ми повинні знайти вихід з непростої ситуації", – запевнив Порошенко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Джерело: УНН

Читайте також: