fbpx
Шоу-бізнес

Таїсія Повалій переїжджає до Росії

Українська співачка і народний депутат Таїсія Повалій шукає собі квартиру в Москві, щоб назавжди переїхати до столиці Росії.

 Чоловік і продюсер Таїсії Ігор Ліхута повідомив, що в Москві вони вже давно знімають житло, однак зараз пара задумалася над тим, щоб придбати власну нерухомість. Ігор Ліхута сказав: «Уже більше 5 років ми орендуємо простору квартиру на «Соколі», але давно вже подумували купити свою».

 До слова, 30-річний син Таїсії Повалій відмовився переїжджати в Москву. Ігор Ліхута заявив: «Дивимося варіанти нерухомості в центрі, щоб жити в Москві постійно. Наш син Денис залишився в Києві, каже, що почувається в безпеці. Займається улюбленою справою – музикою, переїжджати з нами не хоче».

 Нагадуємо, що Таїсія Повалій – українська співачка і актриса, Народна артистка України, депутат ВР України з 2012 року. Також Таїсія Повалій з 2012 року є Народною артисткою Інгушетії. Таїсія Повалій вийшла заміж за Ігоря Ліхуту в грудні 1993 року. Син Денис у співачки від першого шлюбу з Володимиром Повалієм, який був музикантом. Пара розлучилася в 1993 році.

  За матеріалами: Viva!

Читайте також: