fbpx
Політика

Путін не бачить політичного майбутнього Януковича

У ході прес-конференції, яка в даний час проходить в підмосковному Ново-Огарьово, російський лідер заявив, що у президента України Віктора Януковича, усуненого від влади, немає політичного майбутнього. Володимир Путін додав, що в Україні Януковича могли б убити, якби той не покинув країну.

 «Смерть – це найпростіше, щоб позбутися від легітимного президента», – зауважив Путін.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Він назвав відмову від підписання угоди з ЄС про асоціацію приводом до антиконституційного перевороту. «Це було приводом, щоб підтримати опозиційні йому сили у боротьбі за владу», – заявив Путін і додав, що в результаті державного перевороту Україну кинули в хаос.

 При цьому Путін пояснив, що Віктор Янукович не відмовлявся підписувати Угоду про асоціацію, а всього лише дійшов висновку, що цей документ у тому вигляді, в якому він пропонувався, не відповідає національним інтересам України.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Його підписання могло б призвести до підвищення цін на енергоносії для населення, розриву економічних зв’язків з Росією і неконкурентоспроможності української продукції.

Читайте також: