fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Донецьку область хочуть вести російські війська – Ляшко

 Народний депутат України Олег Ляшко, посилаючись на наявну в нього інформацію, повідомив про те, що в Донецьку зараз діє організована група з Ростовської області Росії, яка штурмує місцеву адміністрацію. При цьому він також зазначив, що міліція і СБУ в місті повністю підтримують сепаратистів.

 «Укріплена будівля ОДА здана без опору сепаратистам, які зараз роблять все для прийняття обласною радою рішення за зверненням до Путіна щодо вводу військ в Донецьку область для захисту російськомовного населення», – додав Олег Ляшко.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 За його словами, очевидна – змова місцевої еліти, яка боїться люстрації і робить все для здачі регіону Росії. При цьому у них, нібито, є запасний план на випадок, якщо Росія відмовиться від входження в регіон через загрозу санкцій з боку Європи і США.

 «Розроблено запасний варіант з «народним губернатором» Павлом Губарєвим – на якого у разі провалу перевороту звалять усю провину – що він, мовляв, під загрозою зброї змусив їх прийняти таке злочинне рішення», – написав Олег Ляшко в Facebook.

Читайте також: