fbpx
Політика

Михайло Маргелов: “Ізоляція Росії дорого обійдеться світовій спільноті”

Заяви партнерів Російської Федерації по Групі восьми про те, що вони прийняли рішення заморозити підготовку до саміту «вісімки» показує небажання колегіального обговорення всього, що відбувається на території України. Таку точку зору висловив голова комітету Ради Федерації Михайло Маргелов в інтерв’ю журналістам ІТАР-ТАСС. Нагадаємо, що сам саміт повинен відбутися влітку цього року в Сочі.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 У своїй промові Михайло Маргелов підкреслив, що його по-справжньому здивувала «неадекватна реакція Сполучених Штатів Америки, а також їх вірних союзників на позицію Російської Федерації у вирішенні українського питання».

 «В останні дні регулярно лунають погрози про те що Москва буде ізольована. У наші дні світ складний і багатополярний, в ньому існує велика кількість проблем, для вирішення яких потрібна участь Російської Федерації. Таким чином, можна зрозуміти, що ізоляція цієї держави дорого обійдеться світовій спільноті в цілому», – висловив свою точку зору Михайло Маргелов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Крім цього Маргелов також додав, що Російська Федерація висловила готовність під егідою ОБСЄ обговорювати українську проблему.

Читайте також: