fbpx
Спорт

На честь Міхаеля Шумахера назвуть поворот траси в Бахрейні

Бахрейн готується до першого ювілею Гран-прі. У рік десятирічної річниці одного з найбільших автодромів планети перший поворот траси буде названий на честь семиразового чемпіона " Формули-1" Міхаеля Шумахера.
 
Організатори святкування ювілею Гран-прі в Бахрейні заявили: «Міхаель Шумахер – один з кращих гонщиків в історії "Формули-1". На ранніх стадіях будівництва автодрому він притягувався до робіт і вніс свій внесок у його розробку. Завдяки Шумахеру інтерес до автоспорту в Бахрейні підвищився».
 
За словами менеджера Міхаеля Шумахера Сабіни Ким, сім’я автогонщика, який отримав важку черепно-мозкову травму 29 грудня 2013 року під час катання на гірських лижах у французьких Альпах, висловлює подяку керівництву міжнародного автодрому Бахрейну. Родичі Шумахера вважають, що цим жестом організатори автоперегонів віддають данину поваги спортсмену. Крім того, близькі пілота вважають, що коли Міхаель вийде з коми – а в цьому родичі не сумніваються – йому дуже сподобається ідея з перейменуванням одного з поворотів траси на його честь.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 

Міхаель Шумахер – найкращі моменти кар’єри (відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: