fbpx
Новини світу

Хода на підтримку народу України в Москві. В акції взяли участь близько 27 тисяч осіб

Сьогодні в кількох містах Росії відбулися масові акції, під час яких була висловлена ​​підтримка народу України. Масова хода пройшла й в столиці Росії.

 У російських ЗМІ повідомляється, що в ході в Москві участь взяли близько 27 тисяч осіб. Акція в столиці Росії почалася о 5:00 вечора за московським часом. Про кількість учасників ходи в центрі російської столиці стало відомо з повідомлення московського поліцейського главку. У поліції заявили, що громадський порядок був забезпечений в повному обсязі. Захід завершився, а максимальна кількість його учасників склала 27 тисяч осіб.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Хода в Москві на підтримку народу України почалася на Пушкінській площі, а завершилося в районі проспекту Академіка Сахарова. В акції брали участь представники різних політичних сил Росії. Учасники ходи, з якими поспілкувалися журналісти, називали ситуацію в Україні складною. При цьому наголошувалося, що Росія, у разі потреби, готова допомогти «братському українському народу».

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Також повідомляється, що акція в підтримку народу України відбулася і в Краснодарі. У цьому місті участь у заході, за оцінками регіонального главку МВС, взяли близько дванадцяти тисяч осіб.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: