fbpx
Політика

Г. Немиря спростовує повідомлення про поїздку Ю. Тимошенко, А. Яценюка і А. Турчинова до Москви

 Ю. Тимошенко, А. Яценюк та О. Турчинов не збираються їхати в Москву – Г. Немиря.

 Радник Юлії Тимошенко, народний депутат "Батьківщини" Григорій Немиря спростовує повідомлення у ЗМІ про можливу поїздку Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова та Юлії Тимошенко до Москви на переговори наступного тижня. Про це він розповів в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

  "Я хочу це офіційно спростувати. Поширення такої інформації є частиною кампанії, яка спонсорується РФ. Мета цієї кампанії – внести розкол в єдність української влади, особливо в контексті президентської кампанії", – зазначив Г. Немиря.

 "Я це офіційно спростовую так само, як це зробила вчора Ю. Тимошенко. У мене, як у радника Ю. Тимошенко, вчора відбулися бесіди з відповідними радниками канцлера ФРН, французького президента і це питання, очевидно, зняте", – зазначив нардеп.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він підкреслив, що таких візитів до Москви не планувалося і з понеділка не планується.

 Джерело: УНН

Читайте також: