Росія ще не визначилася з обсягом військ, які направить в Україну

З обсягом військ, які будуть спрямовані на територію України до нормалізації обстановки, Росія визначиться пізніше. Про це журналістам заявила спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко за підсумками екстреного засідання, повідомляє РБК-Україна. За словами Валентини Матвієнко, у Криму проживає близько 60 % росіян. Вони, як і уряд Криму, звернулися за допомогою і підтримкою до Росії. Російська Федерація не могла не відреагувати на прохання людей.

Related Post

 «У цій ситуації ми не можемо бути байдужими, ми не можемо бути байдужими, бо це наш сусід, з яким у нас 2 тис. км кордон. У цій ситуації всі члени Ради Федерації одностайно висловилися, щоб дати таке право, дати згоду президенту використовувати таку можливість (використовувати збройні сили РФ на території України). Обсяг буде визначений пізніше», – заявила Валентина Матвієнко.

 Нагадаємо, напередодні Рада Федерації Росії одноголосно підтримала звернення президента Володимира Путіна про використання збройних сил РФ в Україні до нормалізації суспільно-політичної обстановки, давши йому згоду на введення російських військ в сусідню державу.

Leave a Comment