fbpx
Політика

Росія ще не визначилася з обсягом військ, які направить в Україну

З обсягом військ, які будуть спрямовані на територію України до нормалізації обстановки, Росія визначиться пізніше. Про це журналістам заявила спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко за підсумками екстреного засідання, повідомляє РБК-Україна. За словами Валентини Матвієнко, у Криму проживає близько 60 % росіян. Вони, як і уряд Криму, звернулися за допомогою і підтримкою до Росії. Російська Федерація не могла не відреагувати на прохання людей.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «У цій ситуації ми не можемо бути байдужими, ми не можемо бути байдужими, бо це наш сусід, з яким у нас 2 тис. км кордон. У цій ситуації всі члени Ради Федерації одностайно висловилися, щоб дати таке право, дати згоду президенту використовувати таку можливість (використовувати збройні сили РФ на території України). Обсяг буде визначений пізніше», – заявила Валентина Матвієнко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, напередодні Рада Федерації Росії одноголосно підтримала звернення президента Володимира Путіна про використання збройних сил РФ в Україні до нормалізації суспільно-політичної обстановки, давши йому згоду на введення російських військ в сусідню державу.

Читайте також: