На будівлі Харківської ОДА встановили російський прапор

У Харкові на будинку ОДА встановили російський прапор.

 У Харкові на будинку ОДА, що на вулиці Сумській, встановили російський прапор. Як передає кореспондент УНІАН, кілька молодих людей ходять по даху ОДА та розмахують ще одним російським прапором.

У цей час учасники штурму ОДА вивели з приміщення кількох активістів, які барикадувалися в будівлі, і привели їх на сцену, з якої перед цим виступали мітингувальники перед учасниками мітингу на підтримку міської влади і "порядку в країні".

Молоді люди, які охороняють євромайданівців на сцені, запевняють, що самосуду не буде. Крім того, людей закликають рухатися до бійцівського клубу "Оплот", який вночі зайняли активісти "Правого сектора" і самооборони Євромайданц.

До сцени на площу Свободи, де знаходиться декілька активістів Євромайдану, під’їхали машини «швидкої». З даху ОДА учасники штурму запускають салют.

Related Post

Як повідомляв УНІАН, у Харкові в результаті штурму будівлі обласної державної адміністрації, де перед цим забарикадувалися активісти Євромайдану, постраждали декілька десятків людей.

Постраждалих активістів з будівлі ОДА виводили працівники міліції. Найбільш постраждалих вже забрала «швидка допомога». Учасники штурму і люди, які зібралися біля ОДА, кричали "фашисти!" активістам Євромайдану, яких до лікарів вели міліціонери. Деякі намагався вдарити поранених активістів. Серед травмованих також є учасники штурму.

Джерело: УНІАН

Leave a Comment