fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На будівлі Харківської ОДА встановили російський прапор

У Харкові на будинку ОДА встановили російський прапор.

 У Харкові на будинку ОДА, що на вулиці Сумській, встановили російський прапор. Як передає кореспондент УНІАН, кілька молодих людей ходять по даху ОДА та розмахують ще одним російським прапором.

У цей час учасники штурму ОДА вивели з приміщення кількох активістів, які барикадувалися в будівлі, і привели їх на сцену, з якої перед цим виступали мітингувальники перед учасниками мітингу на підтримку міської влади і "порядку в країні".

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Молоді люди, які охороняють євромайданівців на сцені, запевняють, що самосуду не буде. Крім того, людей закликають рухатися до бійцівського клубу "Оплот", який вночі зайняли активісти "Правого сектора" і самооборони Євромайданц.

До сцени на площу Свободи, де знаходиться декілька активістів Євромайдану, під’їхали машини «швидкої». З даху ОДА учасники штурму запускають салют.

Як повідомляв УНІАН, у Харкові в результаті штурму будівлі обласної державної адміністрації, де перед цим забарикадувалися активісти Євромайдану, постраждали декілька десятків людей.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Постраждалих активістів з будівлі ОДА виводили працівники міліції. Найбільш постраждалих вже забрала «швидка допомога». Учасники штурму і люди, які зібралися біля ОДА, кричали "фашисти!" активістам Євромайдану, яких до лікарів вели міліціонери. Деякі намагався вдарити поранених активістів. Серед травмованих також є учасники штурму.

Джерело: УНІАН

Читайте також: