fbpx
Політика

Яценюк назвав членів нового Кабміну політичними камікадзе

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк коментуючи склад нового уряду, сказав, що вже зараз зрозуміло, яка доля чекає його членів – вони політичні камікадзе.
 
 «Казна порожня, у ній боргів – 75 мільярдів доларів. Загальний обсяг боргових зобов’язань України – 130 мільярдів доларів. Пенсії не виплачувалися в повному обсязі вже більше місяця, золотовалютні резерви розграбовані» , – зазначив Арсеній Яценюк.
 
 За його словами, вже зараз вживаються всі можливі кроки, щоб втримати ситуацію.
 
 «І ми її втримаємо. Іншого вибору у нас немає», – підкреслив він.
 
 При цьому він звернув увагу на те, що в новому уряді немає олігархів, немає людей, які були в уряді Януковича і взагалі, це такий уряд, якого ще ніколи не було в Україні.
 
 Як вважає Яценюк, головні завдання на даний момент – отримати підтримку з боку США і Євросоюзу, а також побудувати нові відносини з Росією.
 
 «Росія важливий контрагент і вона повинна зрозуміти, що ми побудуємо нові відносини, як з Україною, яка рухається до Європи», – підсумував він.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 

Яценюк про новий уряд (відео):

Читайте також: