fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Невідомі захопили будівлю кримського парламенту та уряду

Будівля кримського парламенту та уряду захоплені невідомими.

  Будівля кримського парламенту та уряд Криму рано вранці в четвер захоплені невідомими озброєними людьми без розпізнавальних знаків.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" співробітник прес-центру кримського парламенту, невідомі люди увірвалися в будівлю, зняли охорону і проникли всередину.

За його словами, всім співробітникам Верховної Ради Криму сьогодні оголосили вихідний. Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в даний час над обома будівлями підняті російські прапори.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Перед входом в будівлю парламенту споруджена барикада з підручних предметів (дерев’яні піддони, сміттєві баки і т.д.). Будівля оточена міліцією, але поки недостатньо щільно. Водночас більше правоохоронців зосередилося біля будівлі кримської Ради міністрів. Міліція не пропускає людей проходити поруч з будівлею.

Як повідомило джерело в парламенті Криму, захоплення сталося о 4:20 ранку. Озброєні автоматичною та іншим стрілецькою зброєю близько 30 осіб почали стріляти у вхідні двері, таким чином раптово змогли увірватися всередину і знешкодити охорону, яка там перебувала.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: