fbpx
Політика

Віктор Чумак вважає, що якщо розформувати зараз Раду – настане анархія

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Віктор Чумак звернув увагу на те, що зараз переможці так званої революції хочуть негайно реалізувати свої плани, особливо це стосується дій щодо тих, хто винен у кривавих подіях.

Водночас, як зазначив депутат, насправді все не так просто і для цього необхідний час, оскільки на даний момент нова влада не сформована до кінця.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Сьогодні ми ще не маємо правоохоронних органів на місцях. Частина міліції на роботу не ходить, частина саботує. У міністерствах і державних адміністраціях теж саме», – сказав Віктор Чумак.

За його словами, добре хоча б те, що вдалося взяти під контроль Національний банк України.

Крім того, торкнувся він і активної дискусії щодо проведення позачергових парламентських виборів. Зокрема, як вважає Віктор Чумак, якщо зараз розпустити ще й парламент, який на даний момент є єдиним легітимним органом в країні, то настане анархія.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як стверджує політик, він підтримує ідею проведення парламентських виборів, але тільки після того, як чинний зараз парламент прийме все необхідне законодавство.

Читайте також: