fbpx
Футбол

«Валенсія» – «Динамо». «Рахунок змушує нас грати тільки на перемогу», – Олег Блохін

У найближчий четвер київському «Динамо» доведеться зіграти повторний поєдинок проти іспанської «Валенсії». Нагадаємо, що перший матч, який через заворушення в столиці України проходив не в Києві, а в Нікосії, підопічні Олега Блохіна програли з рахунком 0:2. Пройти «Валенсію» українській команді буде дуже складно і це розуміють усі.

Напередодні матчу в Іспанії відбулася прес-конференція головного тренера київського «Динамо» Олега Блохіна. Наставник українського клубу, відповідаючи на запитання журналістів, зазначив, що можливість участі в повторному поєдинку Мбокані і Ярмоленка стане посиленням для «Динамо». Під час підготовки до гри з «Валенсією», як підкреслив Олег Блохін, було багато тактичних занять. «Три дні розбирали минулу гру. В основному, працювали над тактикою, враховуючи ті проблеми, які побачили в першій грі», – розповів Олег Блохін і додав, що його команді в поєдинку у відповідь необхідно «вийти і боротися».

 «Рахунок змушує нас грати тільки на перемогу і в більш атакуючий футбол. При більш агресивному футболі змусимо «Валенсію» грати в незвичному їм режимі», – заявив головний тренер київського «Динамо». Олег Блохін також підкреслив, що мотивації на гру з «Валенсією» у його команди достатньо. У «Динамо», як зазначив наставник команди, багато представників різних національних збірних і вони, на думку Блохіна, «звикли грати на різних стадіонах, вони повинні відповідати своєму рівню».

 Повертаючись до результату першого матчу «Динамо» – «Валенсія», Олег Блохін зазначив, що його команда зіграла незадовільно. «Хлопці самі подивилися і побачили, що так грати не можна», – резюмує головний тренер київського «Динамо».

 Матч «Валенсія» – «Динамо» (Київ) розпочнеться у четвер, 27 лютого, о 22:05 за київським часом.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: