fbpx
Політика

Ольга Богомолець згодна очолити міністерство охорони здоров’я

О. Богомолець висловила готовність працювати в новому уряді.

Відомий лікар Ольга Богомолець зі сцени Майдану підтвердила свою готовність йти працювати в новий уряд і очолити Міністерство охорони здоров’я, передає кореспондент УНН.

Звертаючись до людей на Майдані, вона зазначила, що хоча зараз ще не почула від політиків єдиної стратегії розвитку України, однак заради майбутнього готова очолити медичну галузь. "Я не побачила від політиків стратегії розвитку України. Я отримую цілий день пропозиції йти в уряд. Я не стояла на Майдані за зміну облич у політиці, я стояла за зміну системи. Я не хочу, щоб Майдану давали хабар у вигляді Ольги Богомолець. Але хтось повинен йти в уряд, і я готова це зробити, якщо ви мене готові підтримати", – підкреслила О. Богомолець.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Присутні підтримали рішення О. Богомолець очолити профільне міністерство скандуваннями: "Молодець! Молодець! Молодець!". Вже завершуючи виступ, лікар пообіцяла, що у разі подальшого процвітання корупціонерів у сфері охорони здоров’я готова за будь-яку ціну повернутися на Майдан. "Якщо в уряді я буду бачити корупційні схеми, в той же день я вийду до вас на Майдан і буду знову управляти медичною службою", – резюмувала вона.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Джерело: УНН

Читайте також: