fbpx
Шоу-бізнес

Кеті Перрі зібралася заміж?

Знаменита американська співачка Кеті Перрі та її коханий, рок -музикант Джон Майер, дозріли для шлюбу.
 
 Пара зустрічається вже близько 18 місяців, і час від часу з’являються чутки про те, що закохані артисти побралися. Остання така новина з’явилася 14 лютого, проте тоді сама Кеті спростувала інформацію про те, що заручилася в День святого Валентина.
 
 Ну а нещодавно видання «Grazia» довідалося, що Кеті і Джон мають намір одружитися в червні цього року. Пара вже приступила до планування торжества і навіть вибрала місце для весільної церемонії. Їм стало ранчо «San Ysidro» в Санта Барбарі.
 
 До слова, у 2003 році саме на цьому ранчо одружилися Гвінет Пелтроу і Кріс Мартін. Також на цьому ранчо провели свій медовий місяць Джон Фіцджеральд Кеннеді і його дружина Джекі.
 
 Родичі та близькі друзі пари з величезним нетерпінням чекають прийдешнього весілля, так як вони переконані, що Кеті і Джон – ідеальна пара. Знайомі Джона Майера стверджують, що після зустрічі з Кеті Перрі він сильно змінився, став більш серйозним і врівноваженим.
 
 Історія кохання Кеті і Джона знайшла своє відображення і у творчій співпраці. Пара записала дуетом пісню «Who You Love».

 

John Mayer – Who You Love ft. Katy Perry (Відео):

  За матеріалами: ЕвроСМИ

Читайте також: