Анатолій Гриценко підтримує ідею проведення дострокових парламентських виборів

 Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, який раніше був членом парламентській фракції «Батьківщина», вважає, що користі від діючої зараз Верховної Ради для країни не буде, оскільки занадто швидко відновилися закулісні «партійно-олігархічні» торги.

За його словами, вже зараз парламентом маніпулюють і, крім того, намагаються також маніпулювати і Майданом, пропонуючи пару місць у владі в обмін на «народну підтримку».

Анатолій Гриценко вважає, що в сформованій ситуації не залишається нічого іншого окрім як призначити дострокові парламентські вибори і бажано на осінь, або ж просто зараз. Як зазначив політик, зрештою, на виборах у 2012 році виборці не давали цій Верховній Раді таких величезних повноважень, як не давали їх же і Януковичу в 2010 році.

Related Post

Анатолій Гриценко підкреслив, що якщо займатися перезавантаженням влади, то робити це повністю.

Також він додав, що на перший час в країні слід сформувати уряд технократів, а не партійно-олігархічно-коаліційний Кабмін з імітацією «народної довіри», як це намагаються зробити зараз.

«З такою дружбою влади нинішньої і минулої, з такими вождями фракцій і їх спонсорами – олігархами, з небажанням люстрації, Коаліція і Народна Довіра – в цій Раді речі несумісні», – підсумував Анатолій Гриценко.

Leave a Comment