fbpx
Політика

Анатолій Гриценко підтримує ідею проведення дострокових парламентських виборів

 Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, який раніше був членом парламентській фракції «Батьківщина», вважає, що користі від діючої зараз Верховної Ради для країни не буде, оскільки занадто швидко відновилися закулісні «партійно-олігархічні» торги.

За його словами, вже зараз парламентом маніпулюють і, крім того, намагаються також маніпулювати і Майданом, пропонуючи пару місць у владі в обмін на «народну підтримку».

Анатолій Гриценко вважає, що в сформованій ситуації не залишається нічого іншого окрім як призначити дострокові парламентські вибори і бажано на осінь, або ж просто зараз. Як зазначив політик, зрештою, на виборах у 2012 році виборці не давали цій Верховній Раді таких величезних повноважень, як не давали їх же і Януковичу в 2010 році.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Анатолій Гриценко підкреслив, що якщо займатися перезавантаженням влади, то робити це повністю.

Також він додав, що на перший час в країні слід сформувати уряд технократів, а не партійно-олігархічно-коаліційний Кабмін з імітацією «народної довіри», як це намагаються зробити зараз.

«З такою дружбою влади нинішньої і минулої, з такими вождями фракцій і їх спонсорами – олігархами, з небажанням люстрації, Коаліція і Народна Довіра – в цій Раді речі несумісні», – підсумував Анатолій Гриценко.

Читайте також: