fbpx
Політика

Яценюк в новому Кабміні бачить Богомолець, Квіта, Ігоря Луценка, Руслану і Мусія

До складу нового Кабінету міністрів можуть увійти лікар Ольга Богомолець, ректор Києво-Могилянської академії Сергій Квіт, активіст Ігор Луценко, співачка Руслана Лижичко та координатор медичної служби Штабу національного опору Олег Мусій. Це ті люди, які були на Майдані і підтримували соратників у нелегку годину. Це ті люди, які не були при владі з 2010 року. Про це заявив лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Європа готова надати Україні фінансову допомогу, але тільки після формування уряду… Тому ніяких кулуарних переговорів щодо створення уряду. У новому уряді мають бути люди Майдану, такі як: Мусій, Богомолець, Квіт, Ігор Луценко, Руслана. Це люди, які асоціюються з перемогою… У Кабміні не повинно бути олігархів і тих, хто був при владі з 2010 року», – заявив опозиціонер.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 Щодо прем’єра, то навряд чи Верховна Рада його сьогодні призначить, оскільки нардепи досі не можуть узгодити кандидатури на цей пост.

Читайте також: