fbpx
Шоу-бізнес

Нюша похвалилася своєю ідеальною фігурою

  23-річна талановита співачка Нюша опублікувала спокусливі фотознімки в купальнику.

 Прекрасна Нюша, відома своєю любов’ю до засмаги, знову вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новими фотографіями, на яких цього разу дівчина позує в купальнику. Таким чином, Нюша вирішила привітати чоловіків з святом 23 лютого, та й своїми бездоганними формами похвалилася. Нюша, опублікувавши фотографію, підписала її: «З Святом дорогі чоловіки. Будьте силою, а ми будемо ніжністю …».

  Варто відзначити, що на знімку Нюша знову «шоколадка», що їй неймовірно пасує. Після такого знімка шанувальники співачки почали його коментувати. Вони писали: «Стройняжка))) Нююю ти прекрасна, слів немає!, Красуня!!, Шоколадка)» та багато іншого. Проте знайшлися й такі, які говорили, що Нюша перестаралася із засмагою, стверджуючи, що вона «дуже чорна» .

 Нагадуємо, що Нюша досить часто викладає спокусливі фотознімки в соціальних мережах, які, безумовно, коментують її шанувальники. Так, наприклад, нещодавно Нюша опублікувала фотографію, на якій вона позує в сексуальному бежевому купальнику в теплих водах океану.

  За матеріалами: Viva!

Читайте також: