fbpx
Політика

ЛДПР підтримує Януковича

Коментуючи ситуацію з усуненням президента України Віктора Януковича від керівництва країною, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський нагадав, що можна ставити питання про виконуючого обов’язки президента в двох випадках: коли він помер або пройшов процедуру відставки.

 Таким чином, як зазначив Жириновський, враховуючи те, що Янукович ще живий і має повне право виїжджати за кордон або здійснювати робочу поїздку, саме він досі є тим, кому належить влада в Україні, в той час як Олександр Турчинов не має права виконувати обов’язки президента.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Володимир Жириновський підкреслив, що такою є позиція ЛДПР.

 «Єдина партія, якій не соромно дивитися всім в очі, це ЛДПР. І царя ми б захищали, і Радянський Союз, і зараз ми захищаємо Януковича, тому що він законно обраний президент, єдина законна влада на Україні», – заявив російський політик.

 За його словами, якби він був на місці Януковича, то домовився б зараз з представниками південно-східних регіонів і попросив би у Росії забезпечити заходи безпеки. Володимир Жириновський переконаний, що Віктор Янукович ще може відновитися і не допустити проведення виборів 25 травня.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Я впевнений, що якщо ми використаємо свої ресурси на прохання Януковича, це буде відповідати міжнародному праву, і ми маємо повне право направити свої війська для охорони Чорноморського флоту, який знаходиться там згідно з двосторонньою угодою», – додав лідер ЛДПР.

Читайте також: