Ірина Геращенко самокритично оцінює останні дні в ВР

Як зізналася народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко, вона самокритично оцінює останні два дні в парламенті. За її словами, дійсно в надзвичайно складних умовах необхідно повернути країну до законності і керованості, причому зробити це треба якомога швидше.

 «З іншого боку – революційна доцільність не повинна визначати роботу єдиного на сьогодні легітимного органу влади, ВР. Парламент не може приймати непрочитані депутатами документи,  не обговорені постанови і заміняти собою суд», – додала Ірина Геращенко.

 Як вона зазначила, це не тільки її позиція, але позиція всієї фракції «УДАР». На думку депутата, парламент повинен був утриматися в останні дні від деяких постанов і голосувань.

Related Post

 «З іншого боку – ми всі пережили таку напругу і на всіх така відповідальність, що деяких трохи несе. Обіцяю вам, що на фракції ми обговоримо питання жорсткої роботи ВР за регламентом і також необхідності більш активно прислухатися до громадськості», – написала Ірина Геращенко в Facebook.

 При цьому вона звернула увагу на те, що багато людей, що живуть на Сході, зараз перелякані і не сприймають те, що відбувається в країні, тому не можна відвертати їх від себе ще більше – потрібно зміцнювати країну і боротися за кожного, кому промивали мізки.

Leave a Comment