fbpx
Політика

Ірина Геращенко самокритично оцінює останні дні в ВР

Як зізналася народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко, вона самокритично оцінює останні два дні в парламенті. За її словами, дійсно в надзвичайно складних умовах необхідно повернути країну до законності і керованості, причому зробити це треба якомога швидше.

 «З іншого боку – революційна доцільність не повинна визначати роботу єдиного на сьогодні легітимного органу влади, ВР. Парламент не може приймати непрочитані депутатами документи,  не обговорені постанови і заміняти собою суд», – додала Ірина Геращенко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як вона зазначила, це не тільки її позиція, але позиція всієї фракції «УДАР». На думку депутата, парламент повинен був утриматися в останні дні від деяких постанов і голосувань.

 «З іншого боку – ми всі пережили таку напругу і на всіх така відповідальність, що деяких трохи несе. Обіцяю вам, що на фракції ми обговоримо питання жорсткої роботи ВР за регламентом і також необхідності більш активно прислухатися до громадськості», – написала Ірина Геращенко в Facebook.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 При цьому вона звернула увагу на те, що багато людей, що живуть на Сході, зараз перелякані і не сприймають те, що відбувається в країні, тому не можна відвертати їх від себе ще більше – потрібно зміцнювати країну і боротися за кожного, кому промивали мізки.

Читайте також: