fbpx
Шоу-бізнес

Христина Асмус і Гарік Харламов розповіли про свою доньку

  Знаменитий артист, популярний шоумен і резидент Comedy Club Гарік Харламов і його зіркова дружина, актриса Христина Асмус вперше розповіли про свою дочку. Артисти пояснили, чому приховують від публіки ім’я малятка і розповіли, що вже вибрали для дочки хресних.

 Все це сталося на шоу «Вечірній Ургант», де Христина та Гарік були гостями. Актори прийшли не тільки розповісти про свою нову спільну роботу в кіно, а й розповісти про своє особисте життя.

 Христина Асмус розповіла, чому прийняла рішення народжувати доньку в Москві. Актриса сказала: «Ми розглядали Німеччину, їздили навіть клініку дивитися, спілкувалися, але оскільки у Гарика корпоративи в грудні, я вирішила, що треба заробляти гроші, тому вирішили і заробити, і народити не окремо один від одного, а разом».

 Цікаво, що Гарік був поруч зі своєю дружиною під час пологів. Він сказав: «У найвідповідальніший момент я все ж вийшов. Але в першу секунду появи доньки я зайшов і відразу ж зомлів!».

 Що ж до імені малятка, то щасливі батьки пояснили, що вирішили його не озвучувати до хрестин. Ну а одним з хрещених батьків стане друг Гарика і його колега Тимур Батрутдінов.

 Нагадуємо, що Христина Асмус народила доньку 5 січня.

  За матеріалами: dni.ru

Читайте також: