fbpx
Шоу-бізнес

Жанна Фріске йде на поправку

  Популярна російська співачка Жанна Фріске йде на поправку, тепер вона знаходиться в Лос-Анджелесі.

 Телеведучий Дмитро Дібров повідомив у своєму мікроблозі про поліпшення стану здоров’я Жанни Фріске, у якої лікарі виявили гліобластому (найбільш агресивний вид пухлини мозку). Дмитро Дібров написав: «Друзі! За моєю інсайдерською інформацією, Жанна Фріске пішла на поправку! Дякуємо Богу і нашим молитвам!».

 Відомо також, що Жанна Фріске, яка нещодавно проходила огляд та лікування в одній з клінік Нью-Йорка, зараз відпочиває в Лос-Анджелесі.

 Нагадуємо, що Жанні Фріске необхідно пройти 12-місячний курс лікування, і надалі їй може знадобитися його продовження. Тим часом цивільний чоловік Жанни і батько її дитини Дмитро Шепелєв, який протягом усього цього часу знаходився поряд з дружиною, був змушений повернутися в Росію для продовження роботи над одним з шоу. Однак, на щастя, Жанна Фріске не залишається без підтримки рідних людей, адже з нею завжди поруч її сім’я.

 На початку року стало відомо про те, що Жанна Фріске важко хвора і терміново відправлена ​​на лікування до Німеччини, проте тоді не було відомо, чим саме хвора співачка. Дещо пізніше з’явилася інформація про те, що у російської зірки злоякісна пухлина головного мозку.

  За матеріалами: Российская газета

Читайте також: