fbpx
Політика

Юлія Тимошенко прийняла пропозицію Ангели Меркель про лікування в Німеччині

Колишній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, яка покинула в суботу, 22 лютого, харківську лікарню, прийняла пропозицію про лікування в Німеччині. Прес-служба Юлії Тимошенко повідомляє, що лікуватися в Німеччині Юлії Тимошенко запропонувала Ангела Меркель. Повідомляється, що канцлер Німеччини побажала Юлії Володимирівні якнайшвидшого одужання, а також запропонувала українському екс-прем’єру лікуватися в берлінській клініці «Шаріте».

 Нагадаємо, що під час тюремного ув’язнення і лікування в харківській лікарні фахівці з німецької клініки неодноразово приїжджали до Юлії Тимошенко. Лікарі з клініки «Шаріте» раніше заявляли про необхідність серйозного лікування Тимошенко і підкреслювали, що німецька клініка готова прийняти Юлію Володимирівну.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Також нагадаємо, що після приїзду Юлії Тимошенко до Києва, з’явилися розмови про можливе її призначення на пост глави уряду України. Крім того, передбачалося, що Юлія Тимошенко буде балотуватися на президентських виборах. Прес-служба екс-прем’єра повідомляє, що Юлія Тимошенко просить не висувати її кандидатуру на посаду голови українського уряду. За словами Тимошенко, для неї стало сюрпризом, що її кандидатуру пропонують на посаду прем’єр-міністра України. «Дякую за повагу, але прошу не розглядати мою кандидатуру на пост глави уряду», – наводилися слова Юлії Тимошенко.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Пізніше в українських ЗМІ з’явилася заява адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка, який прокоментував інформацію про нібито намір Юлії Володимирівни балотуватися на пост глави держави на майбутніх президентських виборах. Адвокат Юлії Тимошенко підкреслив, що «це не відповідає дійсності».

За матеріалами: tymoshenko.ua, Pravda.com.uа Фото: АР

Читайте також: