fbpx
Політика

Менджер “Океану Ельзи”: “Не збираємося міняти свої концертні плани в Росії”

Український музичний колектив «Oкеан Ельзи» не збирається змінювати свої концертні плани на території Російської Федерації навіть після сьогоднішнього звернення депутата ЗакСа Віталія Мілонова до міністра культури Володимира Мединського. Інформацію про це журналістам «Росбалта» надав менеджер колективу Вікторія Хоменко.

 Виходячи з цього, в Санкт-Петербурзі український колектив виступить вже 31 березня. Після Петербурга «Океан Ельзи» дасть свої концерти в Новосибірську, Барнаулі, Красноярську, Кургані, Омську, Іркутську, Владивостоку, Хабаровську і Південно-Сахалінську.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Щодо заяв про те, що наші музиканти дотримуються «принципової антиросійської позиції», ми готові робити офіційні коментарі тільки документально підтвердженим висловлюванням учасників нашої групи. Наприклад, відеоматеріалів», – прокоментувала ситуацію Вікторія Хоменко.

Як повідомлялося раніше, депутат Віталій Мілонов попросив міністра культури Російської Федерації Володимира Мединського заборонити концертну діяльність на території Росії українського колективу «Океан Ельзи».

Читайте також: