fbpx
Політика

Бригинець допускає, що Янукович змінив місце розташування

Народний депутат України Олександр Бригинець, який повідомив сьогодні, 24 лютого, про те, що екс-президент України Віктор Янукович переховується в монастирі Московського патріархату в Волновасі, розповів про те, як розуміє пересування Януковича.

 Зокрема, як написав політик у Facebook, прилетівши в Маріуполь, Янукович так і не зміг сісти в літак і тому був змушений відправитися в Донецьк, але там йому теж завадили прикордонники. Після цього він вирушив до Волновахи, куди, до того моменту, підтяглися вірні йому підрозділи.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Згадуючи, як ховалися Бен Ладен і Хуссейн – вони не перебували на одному місці більше доби. Тому не здивуюся, що інформація з монастиря про те, що Януковича у них немає, вже відповідає дійсності. Оскільки навіть у офіційному повідомленні монастиря, де заперечується перебування Януковича в монастирі, немає повідомлення про те, що його там не було», – зазначив Олександр Бригинець.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 У зв’язку з цим, він допускає, що наступну ніч Янукович проведе вже в іншому місці.

Читайте також: