fbpx
Футбол

ЗМІ: «Металіст» може припинити своє існування?

Сьогодні, 23 лютого, кілька українських ЗМІ привели слова головного тренера харківського «Металіста» Мирона Маркевича, сказані в інтерв’ю «Українському футболу». Інформація, озвучена Мироном Маркевичем, не може не насторожувати любителів спорту.

 Наставник  «Металіста» (бесіда журналіста з тренером проходила  в неділю, 23 лютого) повідомив, що він перебуває у Львові, а вже в понеділок він буде в Харкові, і тоді, можливо, стануть відомі деякі подробиці про команду. На завтрашній день, як зазначив Маркевич, призначене тренування «Металіста», але не зустріч з керівництвом команди. Мирон Маркевич також зазначив, що є розмови про ще один тренувальний збір команди за кордоном.

 На запитання журналіста про можливе повернення в «Металіст» екс-президента цього клубу Олександра Ярославського (а такі розмови дійсно ходять), Мирон Маркевич розповів, що на це питання він відповісти в даний момент не може.

 У клубі, як каже його головний тренер, «ситуація просто неконтрольована». За словами фахівця, три місяці вже не платиться заробітна плата. При цьому Мирон Маркевич не виключив варіант припинення існування клубу.

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: