fbpx
Політика

Лондон просить, щоб Кремль не впливав на фінансові справи ЄС і України

Міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг закликав Російську Федерацію не вживати кроків, які можуть перешкодити фінансовим відносинам між Європейським союзом і Україною. Про це повідомляє РІА Новини.

 В інтерв’ю іноземним ЗМІ Вільям Хейг сказав, що уряд Великобританії проводив регулярні контакти з колегами з Росії, намагаючись переконати їх у тому, що близькі зв’язки між Києвом і Брюсселем не повинні турбувати російську сторону.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Торгувати з Європейським союзом – в інтересах України та Російської Федерації. Якщо намічається економічний пакет, то буде дуже важливим, щоб в Кремлі не робили нічого для негативного впливу на такий економічний пакет», – заявив дипломат.

 Звичайно ж, запевнив Вільям Хейг, у Великобританії не знають, як відреагують в РФ на такий хід подій

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Глава МЗС Великобританії сказав, що в понеділок планується поспілкуватися з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим щодо «українського питання».

 Раніше Вільям Хейг пообіцяв підтримати новий уряд України з боку Євросоюзу.

Читайте також: