fbpx
Політика

Літак Януковича у Харкові не сідав, – ЗМІ

Літак українського лідера Віктора Януковича в аеропорту Харкова посадки не здійснював. Таку інформацію надали сьогодні вранці в довідковій службі аеропорту. Про це повідомляє ІТАР -ТАСС.
 
Нагадаємо, що раніше ряд українських засобів масової інформації повідомляв, що Віктор Янукович в терміновому порядку зі своїм оточенням покинув українську столицю в ніч на 22 лютого. Також зазначалося, що в Харкові український президент має взяти участь у з’їзді депутатів південно-східних областей України. Відзначимо, що за попередніми даними, організатором даного заходу виступає громадська спілка «Український фронт». Про те, що планується проведення цього заходу, повідомив харківський губернатор Михайло Добкін. У своїй заяві Добкін не назвав, для чого саме буде він проводитися.
 
Щодо суспільного союзу «Український фронт», то його створили 1 лютого 2014 року. Створений фонд був на основі Партії регіонів, а також ще на декількох десятках громадських організацій. За словами харківського губернатора, фронт буде «очищати» Україну від окупантів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 

У Харкові проходитиме з’їзд південно східних регіонів (відео):

 

Читайте також: