fbpx
Новини Євромайдана

«Якщо до завтрашнього ранку Янукович не піде у відставку, Майдан почне озброєний штурм», – активіст

Майдан категорично не згоден з умовами угоди про врегулювання ситуації в Україні, підписаної сьогодні лідерами опозиційних сил і президентом України Віктором Януковичем. Зокрема, люди обурені пунктом, що передбачає проведення дострокових виборів президента в грудні 2014 року. Майданівці вимагають негайної відставки глави держави. В іншому випадку, вони за себе не ручаються. Про це зі сцени Майдану оголосив молодий чоловік з сотні самооборони.

 Сотник заявив, що не належить до жодної політичної сили, не є представником «Правого сектору» або будь-яких інших об’єднань. Його як просту людину, як і багатьох інших українців, обурює поведінка політиків і опозиції, яка підписує з владою домовленості і потискує руки президенту. Руки, які в крові загиблих на Майдані.

 «Якщо до 10:00 завтрашнього дня не буде рішення про відставку Януковича, ми почнемо озброєний штурм», – заявив сотник і пішов зі сцени.

 Варто відзначити, що на сцені перед виходом виступали лідери опозиції Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко. Але всіх їх майданівці освистували і глушили криками: «Зека геть!» і «Ганьба». І тільки коли під сцену Майдану приносили чергову труну з тілом загиблого, люди вщухали і починали молитися. Сьогодні на Майдані проходить панахида за загиблими з 18 до 20 лютого.

Читайте також: