fbpx
Політика

Сергій Тігіпко: “Поки ніхто не може сказати точно, хто саме віддавав наказ снайперам стріляти”

 Член провладної фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко заявив, що він вважає можливим варіант, при якому розслідування про те, хто саме наказав снайперам стріляти по людях у центрі української столиці, може дійти і до Міжнародного трибуналу в Гаазі. Таку заяву Сергій Тігіпко зробив сьогодні, 21 лютого, відповідаючи на запитання журналістів про те, чи відомо йому ім’я тієї людини, яка віддала наказ снайперам стріляти.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «В даний момент ніхто не може розібратися в тому, хто саме наказав снайперам стріляти. Однак у спільній угоді про примирення є слова, згідно з якими планується створення слідчої групи з міжнародним контролем. У тому випадку, якщо міжнародний контроль буде жорстким, то справа реально може дійти і до Гааги», – прокоментував ситуацію Сергій Тігіпко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За словами «регіонала», контролювати слідчу групу будуть представники опозиції. Однак, як вважає народний депутат України, для прийняття рішення думка має бути зважена.

 «Зараз всі на емоціях. Сьогодні ніхто не може сказати точно, хто дав наказ стріляти», – додав Тігіпко.

Читайте також: