fbpx
Політика

РФ буде прагнути до виконання всіх домовленостей з Україною – Медведєв

Медведєв: для повноцінної співпраці з Україною необхідно, щоб влада в цій країні була легітимною.

  Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія буде прагнути до виконання всіх домовленостей з Україною, однак для повноцінної співпраці влада повинна бути легітимною і "в тонусі", і забезпечувати захист своїх громадян.

"Ми, звичайно, з українськими партнерами співпрацю продовжимо у всіх напрямках, щодо яких домовлялися, будемо намагатися робити все, щоб виконувати ті обіцянки, які їм давалися, водночас для цього необхідно, щоб самі партнери були в тонусі і щоб влада, яка в Україні працює, була легітимною та ефективною, щоб про цю владу, як в ганчірку, ноги не витирали", – заявив Д. Медведєв на засіданні уряду РФ у четвер.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Він додав: "Тому ми дотримуємося всіх домовленостей і в той же час виходимо з того, що влада повинна сконцентруватися для того, щоб захистити людей, захистити правоохоронні структури, які стоять на сторожі державних інтересів і захищають тих же самих людей. Тільки в цьому випадку можна розвивати повноцінне економічне співробітництво".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

"Просив би інших членів уряду дотримуватися цієї позиції", – сказав глава уряду РФ.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: