fbpx
Політика

Про вихід з фракції «Партії регіонів» заявив ще один народний депутат

З посиланням на прес-службу народного депутата України Юрія Шаповалова ряд українських видань повідомляють про рішення політика вийти з фракції «Партії регіонів». Таке рішення Юрієм Шаповаловим було прийнято в четвер, 20 лютого. Повідомляється, що сьогодні відповідну заяву політик має намір зареєструвати в українському парламенті.

 У ЗМІ наводяться слова Юрія Шаповалова, який пояснив своє рішення тим, що ігнорувалися його численні спроби «знайти спільне рішення виходу з ситуації, що склалася в країні».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Одна частина фракції не підтримувала іншу, не прислухалася. Не знаходили спільної мови», – наводяться слова політика.

 Юрій Шаповалов також відзначив, що якщо він з якихось причин не зможе зареєструвати свою заяву в українському парламенті сьогодні, то він зробить це завтра.

 Раніше повідомлялося про намір вийти з фракції «Партії регіонів» Юрія Благодиря, Владислава Атрошенка і Віктора Бондаря. А сьогодні з’явилася інформація про те, що з «Партії регіонів» вийшов Володимир Макеєнко, при цьому, їм була дана команда відновити роботу Київського метрополітену.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: podrobnosti.ua Фото thekievtimes.com

Читайте також: