fbpx
Політика

Царьов упевнений, що влада розбереться з ситуацією в Україні

 Як зазначив депутат Партії регіонів Олег Царьов, влада протягом двох місяців намагалася вести переговори з опозицією і йшла на всілякі умови. Він нагадав, що останнє рішення, прийняте владою – це амністія. За його словами, влада вважала, що це перший крок до того, щоб навести порядок в країні, але, як виявилося, це не так.

 «Але після вчорашнього розгулу бандитизму, тероризму та екстремізму, який ми спостерігали протягом усього дня, я хочу заявити: з бандитами, терористами і екстремістами жодна поважаюча себе влада вести переговори не буде! І не повинна. З терористами повинні розмовляти правоохоронці», – заявив Олег Царьов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Він підкреслив, що зараз в країні відбувається захоплення влади.

 При цьому депутат також зізнався, що радий, що стартувала зачистка Майдану від радикальних елементів. Як він стверджує, відбувається те, чого український народ чекав давно.

 «Чекали цієї команди і міліціонери, які втомилися стримувати натиск озвірілих радикалів, втомилися боятися за свої сім’ї», – зазначив Царьов.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Він упевнений, що в країні таки буде наведений порядок, а Майдан і всі захоплені будівлі – очищені.

 «І в країні настане, нарешті, порядок. Після цього можна буде займатися економікою і всім іншим», – підсумував політик.

Читайте також: