Гриценко вимагає скликати Раду Майдану

 Народний депутат України Анатолій Гриценко заявив, що необхідно негайно скликати Раду Майдану і прийняти рішення у зв’язку з ситуацією, яка склалася в країні. При цьому він підкреслив, що це не пропозиція – це його вимога, як громадянина, як учасника Майдану і людини, яка розуміє, що таке відповідальність.

 Як зазначив політик, президент Янукович уже прийняв своє рішення – в Україні розгортається широкомасштабна «антитерористична операція», в якій будуть задіяні всі силові структури.

 «Майдан можуть почати атакувати в будь-який момент», – написав Гриценко у Facebook.

Related Post

 Також він вважає, що при скликанні Ради Майдану, її засідання має проходити прямо на сцені, і кожен його член повинен мати можливість висловитися.

 «Саме Рада Майдану прийняла рішення про вчорашній "мирний наступ", причому, як нам сказали, тоді проголосували одноголосно – тому так само, бажано одностайно, треба приймати рішення і зараз», – додав Анатолій Гриценко.

 На його думку, найгірше, що може статися – це якщо Майдан виявиться в оточенні «Беркуту» та інших військ, без чіткої мети, без трьох лідерів опозиції, без оперативного управління та координації дій, коли людьми керуватимуть ведучий зі сцени і святі отці.

Leave a Comment