fbpx
Шоу-бізнес

Тіна Кароль живе в будинку покійного чоловіка

Після смерті чоловіка Тіни Кароль Євгенія Огіра в ЗМІ довгий час ходили чутки, що співачка хоче продати заміський будинок, який покійний подарував своїй коханій дружині на честь народження сина Веніаміна. Але в розмові з Катею Осадчою в програмі «Світське життя» Тіна Кароль зізналася, що у неї навіть у планах не було продавати цей будинок. Навпаки, вона хотіла скоріше закінчити розпочатий її покійним чоловіком ремонт і переїхати жити в новий будинок зі своїм маленьким сином Веніаміном. У серпні минулого року співачка здійснила цю мрію.

«Це наш рідний дім, на який ми брали кредит, платили його разом. Будинок, який він не добудував, але все ж встиг багато чого зробити, встановити скрипковий ключ на даху. Я закінчила цей будинок і з серпня живу з Веніаміном в цьому будинку. Я вважаю цей будинок нашим місцем і ні про який продаж не йдеться і ніколи не йшлося», – розповіла Тіна Кароль.

 Нагадаємо, чоловік Тіни Кароль Євген Огір помер від раку шлунку 28 квітня 2013 року. Співачка важко переживала смерть чоловіка і навіть замислювалася про самогубство.

Читайте також: