fbpx
Політика

Регіонал Горохов: В єдність опозиції не вірять ні її лідери, ні український народ

Нардеп від фракції «Партії регіонів» Сергій Горохов вважає, що між лідерами опозиційних сил давно пробігла чорна кішка і кожен з них намагається відстояти власні інтереси. У єдність опозиції вже не вірять ні її лідери, ні український народ, що зібрався на Майдані. Про це свідчить хоча б той факт, що в неділю, 16 лютого, лідер «УДАРу» Віталій Кличко не стояв поруч з побратимами Арсенієм Яценюком і Олегом Тягнибоком під час чергового народного віче у Києві.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 «Його відсутність поруч з «побратимами» Олегом Тягнибоком і Арсенієм Яценюком лише підкреслювала наявність розбіжностей між лідерами опозиції», – упевнений Сергій Горохов.

 Нагадав політик і про те, що подача «УДАРом» альтернативного законопроекту щодо конституційних змін – також суперечить заяві Арсенія Яценюка про «єдину позицію» опозиціонерів та їхніх лідерів.

 Ще одним фактом, що свідчить про відсутність єдності в лавах опозиції, є те, що раніше депутат Зіньківської міської ради від фракції ВО «Батьківщина» Сергій Сало направив запит до Віталія Кличка з проханням повідомити, за які заслуги той став кавалером ордена «За заслуги перед Федеративною Республікою Німеччина».

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Але як би там не було, регіонал вдячний опозиціонерам і активістам Євромайдану за те, що вони передали владі будівлю Київської держадміністрації, а також розблокували Тернопільську, Івано-Франківську, Львівську та Полтавську ОДА.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: