fbpx
Політика

Немає нічого важливішого, ніж люди, які підтримують революцію, – Ю. Луценко

 Утримувати приміщення немає сенсу, якщо не буде прихильних до революції людей – Луценко.

 Обмін заарештованих людей на розблокування приміщень обласних адміністрацій та проїзду на вулиці Грушевського в Києві є необхідним кроком. Про це 16 лютого у Луцьку під час брифінгу на Театральній площі заявив лідер громадського руху «Третя республіка» Юрій Луценко, передає кореспондент УНІАН.

«Це гангстерське рішення про обмін заручників на приміщення. Проте, якщо опозиція не змогла прийняти інший закон, то звільняти людей потрібно нав’язаним нам чином. Немає нічого важливішого, ніж люди, які підтримують революцію. Тому що приміщення ми ще зможемо захопити, якщо будуть люди. Але якщо не буде людей, то ніяке утримування людей не має сенсу», – зазначив Луценко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Він назвав такий обмін «неприємним, але необхідним, оскільки йдеться про кримінальні виробництва щодо близько 1800 активістів.

«Це і сигнал для десятків тисяч, які повинні знати, що найважливіше – це почуття солідарності, взаємовиручки в наших діях. Ніхто, найневідоміша, найпростіша людина, не буде кинута напризволяще у в’язницях. Якщо цей сигнал буде почутий, то ми ще зможемо взяти скільки потрібно вулиць, приміщень для перемоги», – додав Луценко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Джерело: УНІАН

Читайте також: