fbpx
Право

Заступник міністра МВС: Міліція буде покращувати свій імідж в очах громадян

Заступник міністра внутрішніх справ підкреслив, що міліція буде покращувати свій імідж в очах громадян.

  Заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк та учасники відеоселекторної наради підбили підсумки роботи підрозділів міліції громадської безпеки (МГБ) у 2013 році, а також визначили пріоритети на 2014 рік. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС.

 За словами Віктора Ратушняка, на засіданні колегії МВС, присвяченому підбиттю підсумків роботи відомства у минулому році, Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко в цілому позитивно відзначив роботу підрозділів міліції громадської безпеки. Заступник Міністра підкреслив, що навіть не зважаючи на останні резонансні події в українському суспільстві, багато роботи було зроблено в напрямку вдосконалення нормативної бази відомства. Зокрема, у січні цього року у Міністерстві юстиції України був зареєстрований наказ МВС, яким затверджене Положення про підрозділ міліції спеціального призначення “Беркут”. Крім того, приведено у відповідність вимогам сьогодення і нормативно-правові акти інших підрозділів МГБ.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Учасники наради приділили увагу актуальним питанням роботи Департаменту громадської безпеки, Управління кримінальної міліції у справах дітей, підрозділів ветеринарної міліції, а також Головного управління внутрішніх військ. Мова йшла, зокрема, про шляхи профілактики правопорушень серед дітей, неприпустимість поширення насильства в сім’ї, а також про необхідність вилучення зброї з незаконного обігу.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Джерело: УНН

Читайте також: