Прихильників “Українського вибору” вигнали з мітингу афганців

Афганці вигнали "Український вибір" зі свого мітингу.

   Сьогодні кілька тисяч людей прийшли покладати квіти до монумента воякам-афганцям біля Києво-Печерської лаври. Покладати квіти до пам’ятника, окрім ветеранів із прапорами і хоругвами окремих підрозділів, прийшли люди із символікою “Українського вибору”, яких афганці вигнали з мітингу, передає УНН з посиланням на Радіо Свобода.

 Мітингувальники закликали їх “припинити піаритись на крові” і поставили ультиматум: або вони підуть самі, або їм поламають їхні прапори. Ті швидко згорнули агітацію і рушили геть від Лаври.

 За словами присутнього на мітингу депутата від “Батьківщини” Миколи Томенка, донині залишається актуальною проблема забезпечення ветеранам Афганістану та близьким родичам загиблих соціальних гарантій.

Related Post

 “Ми з колегами-афганцями в парламенті підготували цілу низку законодавчих змін, бо є багато прогалин у частині допомоги матерям, які втратили синів, вдовам, що втратили чоловіків. Отже, моя ще місія не тільки як афганця, а й як депутата, максимально соціально захистити ті родини, які стали заручниками тієї афери, що була у радянські часи”, — зазначив він.

 Джерело: УНН

Leave a Comment